06 – 524 580 99

Ma – vr 09:00 – 17:00

info@thalensbouw.nl

Services

Ook voor het restaureren van uw bedrijfspand of woning bent u bij Thalens Bouw op het juiste adres. Dit kan bijvoorbeeld om een gebouw gaan met een cultuurhistorische waarde waarvan bepaalde elementen belangrijk zijn om te behouden.

Bij een restauratie zullen wij eerst een gedegen plan maken om samen met u dit project tot een succes te maken. Tijdens restauratie kunnen wij, indien nodig, gebruik maken van onderaannemers.

We doen het maar al te graag…verbeteren!

Bij ons houdt het renoveren in dat wij gebruik maken van de nieuwste techniek en producten om tot het juiste resultaat te komen. Dit kan bijvoorbeeld duurzaam bouwen of verbouwen zijn. Bij het renoveren is duurzaamheid een belangrijk aspect en zeker omdat het op den duur geld op kan leveren door bijvoorbeeld goed te isoleren.

Door energiebesparing werken we met zijn allen aan een beter milieu voor nu en in de toekomst.

Door onze jarenlange ervaring weten waar en wanneer onderhoud nodig is. Wij maken graag samen met u een onderhoudsplan om er voor te zorgen dat u weer jarenlang plezier beleefd aan uw woning en/of bedrijf.

Onderhoud is een kostenpost wat vaak lastig wordt ervaren maar veel erger kan voorkomen. Voor het goed onderhouden van uw woning en/of bedrijf maken wij dan ook graag een plan om eventuele onderhoudskosten te spreiden. Wij willen graag uw waardevol bezit onderhouden en ervoor zorgen dat deze er weer jaren verzorgd uitziet.

Thalens Bouw is groot geworden door klantgericht te denken. Daarbij luisteren wij graag naar onze klanten en aan de hand daarvan maken wij een onderhoudsrapport die bij u en uw woning past.

Droomt u ook wel eens over een nieuwe woning of een nieuwe locatie voor uw bedrijf die voldoet aan alle tegenwoordige en toekomstige eisen?

Wij bespreken graag al uw wensen en willen graag uw droom waar maken. Uw wensen zijn voor ons de motor om samen met u een woning of bedrijf te bouwen die aan al uw eisen voldoet.

Wij bespreken samen wat er zoal mogelijk is, zetten alles op papier en aan de hand van uw inbreng gaan we kijken of het aan uw wensen voldoet. Doordat u voor en ook tijdens de bouw één aanspreekpunt heeft kunnen wij ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt bouwen.